First rains!

Good morning everyone! Due to it’s vast size, the average rainfall in the Kalahari varies according to area. Parts of the Kalahari receive 250mm of rainfall annually, making these areas not true desert. Last night we had around 10 mm of rain! The smell of the first rains are always special! Enjoy and see you tomorrow!

 

3 thoughts on “First rains!

  1. Hannes, nou verlang ek darem na my wereld. Ek is in die Kalahari gebore, grootgeword in Upington en 21jaar daar geboer. Nou verrinneweer die Suidooster my hier in die Kaap, maar daardie donderwolke – daar is niks wat so aan my hart vat soos daai!!

  2. Can’t see much rain or is that what you call “photographic licence”?

    You must have quite some torch to light up the whirlwind like that.

    I must admit it’s a fascinating photo.

  3. Stem saam met Kobus, ek kom ook van daai wêreld en soms verlang ek ‘n hond uit ‘n bos…dankie vir die pragtige foto…..groete ui die vaalvuil driehoek….!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *