Bird Quiz no.6?

Good morning everyone, hope you had a good weekend! Well done Deryn Petty! Just when we thought no-one will get it, Deryn came forward with the right answer over the weekend! It is a Calendulauda africanoides (Fawncoloured lark), Vaalbruinlewerik [Afrikaans].

Todays quiz is two birds!  Good luck and see you tomorrow!

 

6 thoughts on “Bird Quiz no.6?

  1. REGS VOOR IS ‘N CAPE VULTURE GYPS COPROTHERES
    DIE ANDER TWEE LAPPET-FACED VULTURE AEGYPIUS TRACHELIOTUS

  2. Moet nou bieg, as ek nie die “clue” gehad het dat dit 2 spesies was nie, het ek sommer 3 spesies raakgesien, nl. Kransaasvoel voor, swart aasvoel regs agter en ‘n jongerige bromvoel links. Ja, dit sou seker heel onwaarskynlik gewees het, maar ek begin al ly aan onttrekkingsimptome van te lank gelede in die bos wees, dus word ek by die dag al hoe meer verbeeldingryk (ter wille van oorlewing…………)

  3. Moet nou bieg, as ek nie die “clue” gehad het dat dit 2 spesies was nie, het ek sommer 3 spesies raakgesien, nl. Kransaasvoel voor, swart aasvoel regs agter en ‘n jongerige bromvoel links. Ja, dit sou seker heel onwaarskynlik gewees het, maar ek begin al ly aan onttrekkingsimptome van te lank gelede in die bos wees, dus word my verbeelding by die dag al hoe beter (alles ter wille van oorlewing…………)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *